Hoe kan ik artikelen ruilen of retourneren?

Niet goed? Geld terug!

Wij willen natuurlijk graag dat je blij bent met je aankoop! Ben je dat niet dan heb je de mogelijkheid om je artikelen te ruilen of retourneren. 
Artikelen die je wilt ruilen of retourneren dienen ongedragen, ongewassen en met kaartjes eraan te zijn. Zodat wij ook iemand anders er weer blij mee kunnen maken :).

Artikelen retourneren aan de webshop

Artikelen die je niet wilt houden kun je gemakkelijk en snel retourneren aan de webshop.
Let op! Hier zijn kosten aan verbonden, zorg ervoor dat je het pakket voldoende frankeert. Je kunt via terStal een goedkopere retoursticker bestellen. We raden je aan om via de onderstaande knop een MyParcel retouretiket aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn €5. Dit is een goedkopere optie ten opzichte van de reguliere pakketpost van PostNL (€7,25)

Retourlink

Wanneer je geen label in beeld krijgt of wanneer je vragen hebt over het retourlabel neem dan telefonisch contact op onze klantenservice. In sommige gevallen wil de link niet laden bij gebruik van browser Safari. We adviseren dan om een andere browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Hoe retourneer je vervolgens je artikelen?

1.       Vul het in je bestelling meegeleverde retourformulier volledig in (anders kunnen wij de retour niet verwerken) en doe deze samen met de artikelen die je wilt retourneren in de verzendzak.
2.       Plak de verzendzak dicht met de retourstrip en plaats de retoursticker goed zichtbaar over de adressticker. 
3.       Plak het retouretiket over de oude adressticker heen. 
4.       Lever de verzendzak af bij je dichtstbijzijnde PostNL postkantoor. Via een PostNL-locatie kun je jouw pakketje vervolgens aan ons retourneren. Je ontvangt van de baliemedewerker een verzenbewijs met daarop een Track & Trace code. Aan de hand hiervan kun je jouw pakketje volgen. Bewaar dit verzendbewijs goed! Op die manier kun je altijd aantonen dat je iets aan ons geretourneerd hebt
5.       Na ontvangst van je retour storten wij, binnen 14 dagen onder de naam Buckaroo, het aankoopbedrag terug via de betaalmethode waarmee je de bestelling ook betaald hebt.

Artikelen ruilen via de webshop

Het is helaas niet mogelijk om artikelen via de webshop om te ruilen. Mocht je een andere maat of een ander model willen dan moet je deze zelf opnieuw bestellen. Artikelen die je niet wilt houden kun je retoursturen (lees hieronder hoe). Het ruilen van artikelen kan gratis in onze winkels! 

Artikelen retourneren in de winkel

Artikelen retourneren in de winkel is gratis en mag binnen 120 dagen! Hoe? Vul het in je bestelling meegeleverde retourformulier volledig in en neem deze samen met de artikelen en de factuur mee naar de jouw terStal winkel.

Wanneer je artikelen komt retourneren, krijg je het aankoopbedrag (binnen 14 dagen, onder de naam Buckaroo) terug via de betaalmethode waarmee je de bestelling betaald hebt (exclusief eventueel betaalde verzendkosten). 

Artikelen ruilen in de winkel

Je kunt je artikel(en) in de winkel gratis ruilen! Hoe? Vul het in je bestelling meegeleverde retourformulier volledig in en neem deze samen met de artikelen en de factuur mee naar de jouw terStal winkel
Wanneer je iets omruilt en het nieuwe bedrag is lager dan het originele aankoopbedrag, dan ontvang je het verschil terug via de betaalwijze waarmee je de artikelen hebt aangekocht. 

Heb jij je bestelling via Afterpay betaald? Lees dan hier hoe het ruilen en retourneren dan in zijn werk gaat! 

Nog vragen? Neem contact met ons op Neem contact met ons op