Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Levering via PostNL

Als je er voor kiest om je bestelling op jouw standaard bezorgadres of op een ander adres in Nederland te laten bezorgen, dan wordt de levering verzorgd door PostNL Pakketservice. Voor meer informatie over PostNL verwijzen wij je naar hun  website.

Wanneer jij je bestelling op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, ontvang je deze de volgende dag al in huis. PostNL bezorgd je bestellingen van dinsdag tot en met zaterdag. Artikelen die je in het weekend bestelt, worden op dinsdag geleverd. Ongeveer 98% van alle artikelen zijn direct leverbaar. Voor sommige artikelen duurt het iets langer, hierover ontvang je dan een e-mail. Bij thuisbezorging wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van € 4,95 per verzending bij bestellingen onder de € 45. 

Komt het bezorgmoment van jouw bestelling je even niet uit? Dan is het goed om te weten dat je vaak nog vóór de eerste bezorgpoging een ander bezorgmoment kunt kiezen

Levering via één van onze 200 winkels

Als je er voor kiest om je bestelling in een terStal-winkel af te halen en zodoende geen verzendkosten hoeft te betalen, kun je de bestelling binnen 5 werkdagen in de winkel ophalen. Onze winkelmedewerk(st)er informeert je hierover. Op vertoon van je bestelnummer en legitimatiebewijs kun je de bestelling dan ophalen en genieten van je aankoop.

Veel shopplezier!

Nog vragen? Neem contact met ons op Neem contact met ons op