Welk bedrag krijg ik terug bij het retourneren van artikelen die zijn gekocht met een korting?


De verkregen korting wordt procentueel verrekend over alle gekochte artikelen in één bestelling. Als je besluit een artikel aan ons te retourneren krijg je de prijs minus de korting per artikel van ons terug.

Voorbeeld:Je besteld in één bestelling 5 artikelen, allen met een waarde van 5 euro. Bij de bestelling ontvang je een kortingscode van bijvoorbeeld 15%, dan krijg je bij het retourneren van 1 artikel, 4,25 euro terug. De korting komt op dit artikel dus te vervallen, deze wordt niet opnieuw verrekend over de overige artikelen van de bestelling. Ook niet als deze overige artikelen in de bestelling een waarde boven de minimale bestelwaarde bevatten.


Bij acties zoals 2e artikel voor 1 euro wordt de korting na rato verdeeld over beide artikelen. Mocht je één van de beide artikelen retourneren dan krijg je het bedrag terug na deze berekening. 

Voorbeeld: Je koopt een artikel van 10 euro en een artikel van 5 euro. Dan wordt de korting van de actie 2e artikel voor 1 euro verrekend over beide artikelen.
Wanneer je één van de artikelen retourneert ontvang je de artikelprijs min de rato berekening terug. Dus in dit geval voor het artikel van 10 euro ontvang je 7,32 euro terug en bij het artikel van 5 euro ontvang je 3,68 euro terug. 

Nog vragen? Neem contact met ons op Neem contact met ons op